Over VDM

Even voorstellen

Ik ben Arend van der Meulen, erkend Hypotheek/Financieel adviseur. Door deze erkenning ben ik doorlopend bezig met het op peil houden van mijn kennis en van deze kennis laat ik jou natuurlijk graag profiteren!

Sinds januari 2022 heb ik, Ilse van der Meulen, al mijn diploma’s behaald en ben ik hypotheekadviseur bij VDM, ook adviseer en bemiddel ik in particuliere schadeverzekeringen. 

Wij doen veel zaken met uiteenlopende partijen, zodat wij jou altijd volledig onafhankelijk kunnen adviseren. Op dit moment zijn er ruim dertig geldgevers waar we zaken mee doen en deze hebben allemaal hun eigen voorwaarden. Aan ons de taak om uit te zoeken welke voorwaarden het beste bij jouw vraag passen.

hoe het werkt

Wij helpen jou met het vinden van de juiste hypotheek en alles wat daarbij komt kijken.

Ontdek hoe het werkt door op de verschillende stappen te klikken. 

Wat is jouw persoonlijke situatie?
We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart. Want alleen als we jouw situatie kennen, kunnen we een goed advies geven. We stellen de volgende vragen: 
– Welke ervaringen heb je al?
– Wat wil je en kun je betalen?
– Hoeveel zekerheid wil je en hoeveel risico kun en wil je nemen?

Welke financiële oplossing past bij jou?

Wanneer we jouw persoonlijke situatie en jouw wensen in beeld hebben gebracht, analyseren we deze informatie. Je krijgt een financiële oplossing die aansluit bij jouw situatie en wensen. 

Welke aanbieder heeft de financiële oplossing die bij jou past?

Nadat we hebben gekeken welke financiële oplossing het beste aansluit bij jouw situatie en wensen, gaan we op zoek naar een passend product. We vergelijken een beperkt aantal hypotheken met elkaar en kijken welke bij jou past. 

Heb je een keuze gemaakt? Dan zorgen we ervoor dat je de contracten krijgt. 

Wanneer je een keuze hebt gemaakt zorgen wij ervoor dat je de contracten krijgt.

Je hebt een contract gekregen. Wij houden toezicht op het proces.

Je persoonlijke situatie kan veranderen nadat je het contract hebt getekend. Het kan voorkomen dat het product in de toekomst niet meer bij jouw persoonlijke situatie past. Daarom is het belangrijk dat je weet dat je tijdens de looptijd van het contract recht hebt op informatie over wijzigingen in het product. Op initiatief van de klant verlenen wij nazorg daar waar de client dat nodig acht.