Hypotheek

Hypotheken

Wil je een woning kopen en heb je daar een lening voor nodig? Het afsluiten van een hypothecaire lening heeft een grote invloed op je financiële leven. Daarom is het belangrijk om de mogelijkheden in kaart te brengen, een hypotheek sluit je immers niet voor even af. Voor een onafhankelijk advies ben je bij VDM Financieel- en Hypotheek Advies aan het juiste adres. Wij helpen jou met het vinden van de juiste hypotheek en alles wat daarbij komt kijken.

hoe het werkt

Wij helpen jou met het vinden van de juiste hypotheek en alles wat daarbij komt kijken.

Ontdek hoe het werkt door op de verschillende stappen te klikken. 

Wat is jouw persoonlijke situatie?
We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart. Want alleen als we jouw situatie kennen, kunnen we een goed advies geven. We stellen de volgende vragen: 
– Welke ervaringen heb je al?
– Wat wil je en kun je betalen?
– Hoeveel zekerheid wil je en hoeveel risico kun en wil je nemen?

Welke financiële oplossing past bij jou?

Wanneer we jouw persoonlijke situatie en jouw wensen in beeld hebben gebracht, analyseren we deze informatie. Je krijgt een financiële oplossing die aansluit bij jouw situatie en wensen. 

Welke aanbieder heeft de financiële oplossing die bij jou past?

Nadat we hebben gekeken welke financiële oplossing het beste aansluit bij jouw situatie en wensen, gaan we op zoek naar een passend product. We vergelijken een beperkt aantal hypotheken met elkaar en kijken welke bij jou past. 

Heb je een keuze gemaakt? Dan zorgen we ervoor dat je de contracten krijgt. 

Wanneer je een keuze hebt gemaakt zorgen wij ervoor dat je de contracten krijgt.

Je hebt een contract gekregen. Wij houden toezicht op het proces.

Je persoonlijke situatie kan veranderen nadat je het contract hebt getekend. Het kan voorkomen dat het product in de toekomst niet meer bij jouw persoonlijke situatie past. Daarom is het belangrijk dat je weet dat je tijdens de looptijd van het contract recht hebt op informatie over wijzigingen in het product. Op initiatief van de klant verlenen wij nazorg daar waar de client dat nodig acht.

Benieuwd naar de kosten?