Hoe het werkt

Hoe het werkt

Wij helpen jou bij het maken van financiële beslissingen. Samen met jou brengen we je financiële situatie, wensen en behoeften in kaart. Op basis van deze informatie gaan we op zoek naar het juiste product. Wanneer jij een keuze hebt gemaakt zorgen wij ervoor dat jij de juiste contracten ontvangt. Veranderd er iets in de toekomst? Dan kijken we samen of jouw huidige product nog wel bij jouw situatie past. 

hoe het werkt

Wij helpen jou met het vinden van de juiste hypotheek en alles wat daarbij komt kijken.

Ontdek hoe het werkt door op de verschillende stappen te klikken. 

Wat is jouw persoonlijke situatie?
We brengen jouw persoonlijke situatie in kaart. Want alleen als we jouw situatie kennen, kunnen we een goed advies geven. We stellen de volgende vragen: 
– Welke ervaringen heb je al?
– Wat wil je en kun je betalen?
– Hoeveel zekerheid wil je en hoeveel risico kun en wil je nemen?

Welke financiële oplossing past bij jou?

Wanneer we jouw persoonlijke situatie en jouw wensen in beeld hebben gebracht, analyseren we deze informatie. Je krijgt een financiële oplossing die aansluit bij jouw situatie en wensen. 

Welke aanbieder heeft de financiële oplossing die bij jou past?

Nadat we hebben gekeken welke financiële oplossing het beste aansluit bij jouw situatie en wensen, gaan we op zoek naar een passend product. We vergelijken een beperkt aantal hypotheken met elkaar en kijken welke bij jou past. 

Heb je een keuze gemaakt? Dan zorgen we ervoor dat je de contracten krijgt. 

Wanneer je een keuze hebt gemaakt zorgen wij ervoor dat je de contracten krijgt.

Je hebt een contract gekregen. Wij houden toezicht op het proces.

Je persoonlijke situatie kan veranderen nadat je het contract hebt getekend. Het kan voorkomen dat het product in de toekomst niet meer bij jouw persoonlijke situatie past. Daarom is het belangrijk dat je weet dat je tijdens de looptijd van het contract recht hebt op informatie over wijzigingen in het product. Op initiatief van de klant verlenen wij nazorg daar waar de client dat nodig acht.

Waarom VDM

VDM Financieel- en Hypotheek Advies helpt jou met het maken van de juiste financiële keuzes of het nou gaat om het afsluiten van een hypotheek of een juiste levensverzekering. Bij ons ben je aan het juiste adres voor al je financiële vragen. Samen met jou gaan we in gesprek en brengen we je financiële situatie in kaart. We luisteren naar je wensen en behoeften en betrekken jou ten aller tijde bij je eigen financiële situatie, zodat jij een goed inzicht krijgt. Voor nu, maar ook wanneer er in de toekomst iets verandert. 

Benieuwd naar de kosten?